Gimnazisták, csapatok jelentkezését várjuk!

A Zeneterápia Európai Napja, november 15-e alkalmából minden évben publicitást kapnak azok a kezdeményezések, melyeket az Európában dolgozó zeneterapeuták, köztük két nyíregyházi szakember is meghirdet. A feladat mindig egy olyan megmozdulás rögzítése, mely megmutatja, hogy a zenén keresztül a világban mindenki könnyedén kapcsolódhat a másik emberhez. Az idei felhívás melódiák, dallamok készítésére sarkall, ami bármilyen hanggal megtörténhet. A kísérletezésben, és a video felvétel készítésben a legfontosabb alkotóelem, hogy mindenki jól érezze magát benne. Várjuk tehát idén is azoknak a gimnazistáknak, baráti csapatoknak a jelentkezését, akik vállalják, hogy a többiekhez egy közös zajongásban kapcsolódjanak.

A kivitelezéshez minden segítséget, akár rávezető gyakorlatokat is szívesen vállalunk és veszünk részt a folyamatban, hogy ez mindenképpen élmény maradjon, és bizonyítsa, hogy bárki képes zenét improvizálni. A felvételnek jótékony, vagy figyelemfelhívó célja is lehet, ez segíthet a megvalósítás gördülékenységén.

A zeneterápia európai napjával kapcsolatos bővebb információkat az alábbi linken talál:

Európai Zeneterápias Nap 2020. november 15. (angol nyelvű)

“Gimnazisták, csapatok jelentkezését várjuk!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Üdvözlet!
    Mi szívesen csatlakozunk a barátaimmal, de a novemberi dátum még nagyon messze van. Hamarabb is elkezdhetjük a kísérletezést? Kinek jelezzük, ha készen vagyunk?

    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

    1. Köszönjük ezt az aktivitást!
      A feladatot akár azonnal is elkezdhetitek, és a november 15-e előtti hétig nyugodtan befejezhetitek. Ez több videó elkészítésére is bőven elég idő. Minden kérdésetekkel fordulhattok az itt megadott kontaktok valamelyikén: Herczku Tünde / +36 30 9032 071 / zeneterapia.nyiregyhaza@mail.com, Kozmáné Tóth Viktória / +36 20 3271 202 / kozmaviki74@gmail.com
      Kíváncsian várjuk a híreket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük